Xwrapstudio

Zaštitna folija (PPF - Paint Protection Film) - dijelovi ili cijele površine

MATERIJAL KOJI SE SAMOPOPRAVLJA

PPF – ZAŠTITA OD KAMENČIĆA, OGREBOTINA I PRLJAVŠTINE

Jeste li upravo kupili novi automobil i želite da bude čist, lijep i neoštećen dugo vremena? Zaštitimo ga sa PPF-om (Paint Protection Film) – modernom i veoma snažnom zaštitnom folijom koja s lakoćom podnosi udarce kamenčića.

Koristimo najbolji materijal na tržištu i možemo folirati cijeli automobil ili dijelove. Nema bolje zaštite za vaš automobil od PPF-a.

Brinete li o svom automobilu i želite da zadrži svoju vrijednost? Dobrodošli kod nas – mi ćemo zaštititi vaš automobil sa PPF-om.

CIJENE PAKETA

Zaštita od kamena - PPF Cijene

MINI

Picanto, Aygo, i10 mfl.

300 KM /+PDV

+ Prag prednjih vrata

+ Hauba

Ulaz prtljažnika

Farovi

Prednji

Ulaz stražnjih vrata

Stražnji blatobran uz točak

Retrovizori

Prednji blatobrani

UKUPNE CIJENE

Från 300 KM sa PDV

Från 256,41 KM bez PDV

SMALL

A3, Polo, BMW 1, C4 mfl.

600 KM /+PDV

+ Prednji

+ Prag prednjih vrata

+ Hauba

+ Ulaz prtljažnika

+ Svjetla

Ulaz stražnjih vrata

Zadnji blatobran uz točak

Retrovizori

Prednji blatobrani

Bokobrane

UKUPNE CIJENE

Från 600 KM  sa PDV

Från 512,82 KM bez PDV

MEDIUM

BMW 2-6, A4-A7, Superb mfl.

1000 KM /+PDV

+ Prednji

+ Prag prednjih vrata

+ Hauba

+ Ulaz prtljažnika

+ Svjetla

+ Zadnji blatobran uz točak

+ Retrovizori

Ulaz stražnjih vrata

Prednji blatobrani

Bokobrane

UKUPNE CIJENE

Från 1000 KM sa PDV

Från 854,70 KM bez PDV

LARGE

Isuzu, RAM, Minibussar mfl.

1300 KM /+PDV

+ Prednji

+ Ulaz prtljažnika

+ Prag prednjih vrata

+ Zadnji blatobran uz točak

+ Retrovizori

+ Ulaz stražnjih vrata

+ Prednji blatobrani

+ Bokobrane

UKUPNE CIJENE

Från 1300 KM sa PDV

Från 1 111,11 KM bez PDV

PPF – PREDNOSTI

PPF pruža najbolje zaštitu među metodama dostupnim na tržištu – nijedna druga zaštita ne može se usporediti s PPF-om u pogledu zaštite laka od ogrebotina, kamenčića i drugih vrsta oštećenja.

  • Dugotrajnost: PPF je izuzetno izdržljiv i obično ostaje netaknut između tri i pet godina, a često traje i duže.
  • Materijal koji se samopopravlja: Zagrijte PPF i sve eventualne ogrebotine i oštećenja će nestati. Ovo je izvanredna funkcija.
  • Odbija prljavštinu: I prljavština i voda teško prianjaju na glatki materijal.

PPF IZDRŽAVA UDARCE KAMENČIĆA, OGREBOTINE I PRLJAVŠTINU

Uvijek preporučujemo našim klijentima da instaliraju PPF (Paint Protection Film) na svoje automobile. Ova zaštita od kamenčića ima mnoge prednosti, kako za vrijednost automobila tako i za njegov izgled. A tokom zimskog perioda štite od soli i pjeska, kao i od habanja protekom vremena.

Zaštita od kamenčića u obliku PPF-a može biti korisna na duge staze, posebno ako planirate prodati automobil kasnije. Automobil koji je sačuvan od oštećenja ima veću preprodajnu vrijednost. Boja će biti savršena ispod zaštite, što znači da kupac neće morati brinuti o oštećenjima i, nadamo se, platit će više za automobil.

PPF također pruža izvrsnu zaštitu od drugih vrsta oštećenja osim kamenčića. Ako slučajno udarite u znak, stup, vrata ili nešto drugo, zaštitna folija može pomoći u zaštiti od tih oštećenja. Oštećenja od kontakta su minimizirana i automobil se može održavati u dobrom stanju.

MONTIRA SE NA IZLOŽENE DIJELOVE AUTOMOBILA

PPF se u većini slučajeva montira na najizloženije dijelove automobila, gdje je rizik od kamenčića najveći. Primjeri za to su prednji dio, prednji blatobrani, hauba i retrovizori. Međutim, moguće je obložiti gotovo cijeli automobil PPF-om ako to želite, uključujući i farove.

Vi slobodno birate koje dijelove automobila želite da obložimo folijom. Kontaktirajte nas danas i uskoro ćemo vam poslati ponudu. Folija dolazi u sjajnoj i mat varijanti i, kao što je već rečeno, štiti od više od samo kamenčića. Udarci od vrata kada ste parkirani u uskim prostorima, insekti, tragovi od četki za pranje i sol na cesti. U nekim slučajevima, PPF može pružiti zaštitu i od neželjenih ogrebotina ključem.

PPF I SVE ŠTO SE TIČE PRANJA I ODRZAVANJA

Ako dovedete svoj automobil kod nas, možemo vam garantirati da će biti tretiran na najbolji mogući način, bez obzira na uslugu koja vam je potrebna. Brinemo se da vaš automobil zadrži svoje performanse i sjaj korištenjem modernih i efikasnih metoda. Vaš automobil je jedno od vaših najvrednijih imovina, stoga nudimo usluge najvišeg kvaliteta.

Poštovanje prema klijentu je jedan od naših najvažnijih principa – stoga postupamo sa svakim vozilom s istom pažnjom i osiguravamo da se svaki korak izvršava s najvećom preciznošću.

EVO KAKO OČISTITI AUTOMOBIL KOJI JE OBLOŽEN PPF-OM:

Automobil ne bi trebao biti oppran prve sedmice nakon što je PPF instaliran. Perite automobil redovno, ali ne previše često, možda jednom sedmično kada su putevi mokri i prljavi. Prljavštinu možete obrisati suvom finom krpom i čistom vodom.

Masne mrlje, fleke, ptičji izmet i ostale agresivne mrlje treba očistiti u roku od 24 sata. Inače, mogu ostati tragovi koji su teški za uklanjanje. Također, dobro je da dođete kod nas na temeljito čišćenje površine folije kako biste uklonili eventualne mrlje koje se mogu nakupiti tokom vremena.

Uvijek nam je drago da vas poslužimo

KONTAKTIRAJ NAS

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate za sva pitanja koja imate. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku. Hvala vam na razumijevanju i što nas kontaktirate! Zelimo vam ugodan ostatak dana!